Tennis

Badosa supera els problemes físics i la rival, i passa als quarts de Miami

Derrota per 6-2 i 6-3 la xeca Fruhvirtová, de només 16 anys

Paula Badosa s’ha classificat pels quarts de final del WTA 1.000 de Miami en un partit complicat en el que ha hagut de superar a la seva rival i als problemes físics que ha patit durant el partit. La jugadora de Begur, cinquena cap de sèrie, ha derrotat per 6-2 i 6-3 la txeca Linda Fruhvirtová, de només 16 anys.

L’empordanesa semblava marejada, amb problemes per respirar, amb mal color a la cara, amb símptomes d’esgotament i amb dificultats per moure’s des de l’inici de partit. Paula Badosa ha rebut assistència mèdica després del tercer joc i l’hi han pres la pressió. S’ha sobreposat, ha continuat jugant i ha superat a la seva rival en 1h22.

En els quarts de final Paula Badosa s’enfrontarà a la nord-americana Jessica Pegula (16) que ha passat als vuitens per la retirada de l’ucraïnesa Anhelina Kalinina després d’un 6-0 inicial

L’empordanesa ha explicat després del partit: “Ha sigut un dia molt dur. No m’he sentit bé quan m’he despertat. No sabia si podria acabar el partit. Sempre dic que vull ser una lluitadora passi el que passi, i això és el que he fet. He continuat lluitant i realment no se com he guanyat. Estic molt feliç.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)