Esquí

La selecció catalana d'Skimo brilla a Candanchú

Jordi Alís i Albert Pérez s’han proclamat campions per equips i per relleus

L’estació aragonesa de Candanchú ha acollit aquest cap de setmana els campionats estatals de relleus i per equips d’Esquí de Muntanya, i els catalans Jordi Alís i Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team) s’han proclamat campions per equips i per relleus. En la prova de relleus ho van fer amb Ares Torra (AE Mountain Runners del Berguedà) tancant l’equip català, i van aconseguir el subcampionat .

En la prova masculina per equips, Alís i Pérez es van imposar als aragonesos Antonio Alcalde i Noel Burgos, i als bascos Iñigo Martínez i de Albornoz – Axier Alonso, que van completar el podi d’una prova exigent en territori aragonès. La cursa va ser molt ajustada i, després de més de dues hores i setze minuts de competició, la victòria a favor de l’equip català va ser únicament per dos segons a la línia de meta.

La parella formada per Guillem Farriol (CE Cerdanya Skimo Team) i Martí Lázaro (CE Ripoll) van completar el top 5 de la cursa.

Els esportistes catalans van ocupar bona part dels podis

Domini català i ensurt, en categories de base
En categories base, cal destacar novament el gran paper dels membres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, que van omplir bona part dels podis de l’estatal.

En categoria U20, títol femení per Ares Torra – María Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) i títol masculí per Enric Baños – Tomeu Comellas (AE Mountain Runners del Berguedà). La notícia negativa de la jornada la va deixar l’accident que va patir el berguedà, Ot Ferrer (AE Mountain Runners del Berguedà) quan competia en aquesta categoria U20 com un dels favorits a la victòria final fent parella amb Marc Ràdua (CEPS). Ferrer pateix una lesió a la tíbia i pendent de l’evolució d’aquesta lesió que li ha fet dir adéu a la temporada.

Catalunya va celebrar el doblet també U18 amb María Butxaca – Berta Guitart (AE Mountain Runners del Berguedà), campiones femenines, i Biel Pujol (CE Farners) y Gael Álvarez (CE Mindundis Team), campions masculins.

En U16, victòria femenina de Laia Selles – Erola Rocias i plates per a Aaron Álvarez – Martí Costa en masculí, i Aina Garreta (CEPS) i Mariona Flores (CCE Avinyó) en femení.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)