Tennis

L’objectiu del Barcelona Open Banc Sabadell és ser el millor ATP 500 del món

La 69a edició del Trofeu que es disputarà del 16 al 24 d’abril, s’ha presentat al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona

El 69è Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó ha presentat les novetats d’aquesta edició del 2022 i s’ha destacat la voluntat de que el torneig sigui el millor ATP 500 del món. En l’acte celebrat en el saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el CEO del torneig, Xavier Pujol, ha explicat que Barcelona no ha de buscar ser un 1.000 si no que l’objectiu és un altre: “Barcelona ha de ser el millor ATP 500 del mon, perquè tenim un ADN especial, venem tradició no exempta de modernitat”. Xavier Pujol també ha comentat les millores que es faran en les infraestructures, com la Fan Zone o l’Hospitality, i que s’ha buscat obrir el torneig a la ciutat i al territori. El CEO de la competició ha explicat que s’han fet el primer torneig sub-14 per Catalunya, es farà un torneig de minitennis, un concurs de dibuix infantil, o que s’ha fet un tour del trofeu per la ciutat.

El director del torneig, l’exjugador David Ferrer, ha manifestat que en el torneig que es jugarà del 16 al 24 d’abril hi haurà tres o quatre jugadors del top-10 quan es comenci a jugar, i onze top-20, destacant la presencia del grec Stefanos Tsitsipas, finalista l’any passat, l’asturià Pablo Carreño, medallista olímpic a Tòquio, o la jove revelació mundial, el murcià Carlos Alcaraz. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha obert l’acte i ha destacat que: “És una edició especial perquè suposa recuperar la normalitat del torneig després de dos anys difícils”, i s’ha alegrat que el públic pot tornar a presenciar en directe els grans esdeveniments esportius com és aquest torneig. També han fet els seus parlaments en la presentació Anna Caula, Secretaria General de l’Esport, Javier Godó, Josep Oliu, director del Banc Sabadell i Jordi Cambra president del RCT Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)