Tennis

Paula Badosa plega esgotada

Tennis. Es retira en els quarts de Miami quan perdia (1-4) contra la nord-americana Pegula

Paula Badosa (5) es va retirar a causa de problemes físics quan perdia per 1-4 (17’) contra la nord-americana de 28 anys Jana Pegula (16) el partit de quarts del WTA 1.000 de Miami. La catalana ja ho havia passat malament en l’eliminatòria anterior contra la txeca de 16 anys Linda Fruhvirtová, però se’n va sortir. Ahir, en canvi, va dir prou. Dilluns serà la número 3 del món i, si hagués superat Pegula, s’hauria enfilat fins a la segona posició.

Paradoxalment, l’empordanesa va segellar un break a favor en la primera oportunitat en el primer joc amb una restada perfecta de dreta invertida. Un miratge. Tot seguit, Pegula va guanyar deu punt consecutius, amb dos jocs en blanc –trencament en el segon– i 0-30 del quart, en el qual va certificar el seu segon break amb una doble falta de Badosa. Ràpida de cames, canviant direccions, fent molt mal amb la dreta paral·lela i tancant punts a la xarxa, es va situar amb un 1-4 molt clar, tant numèricament com per sensacions, mentre que a Badosa se la veia lenta i no tenia profunditat. En el canvi de camp, plorant, va decidir plegar.

El jove murcià de 18 anys Carlos Alcaraz (14), per la seva banda, es va desfer del grec Stefanos Tsitsipas (3) –tots dos es trobaran de nou en el Barcelona Open Banc Sabadell– en la sorpresa relativa de la jornada i va hipnotitzar el públic amb cops inversemblants. El seu rival en els quarts de final serà el serbi Miomir Kecmanovic (48è de l’ATP). En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (3) van perdre per 7-5 i 6-2 els quarts contra els australians Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)