Un punt que no fa prou justícia

Handbol. El Sarrià, amb només sis fitxes del primer equip, domina el Zamora tot el partit però veu com li empaten a mig minut per al final

Zamora 31 Sarrià 31

BM ZAMORA ENAMORA:Lautaro, Torres (3), Pérez, Ruiz, Cubillas (3), Gallego (1), Sherman (3), Jortos (2), Ramos, Magariño (2), Maide (1), Carballo (2), Illesa (2), Bellia (12), De la Santa i Horcajada.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pararols (1), Pep Arnau, Pórtulas (4), Teixidor (7), Toro, Cabrera, Jaureguiberry (2), Lucea (9), Arroyo, Font (2), Bech (1), Carrasco, Gutiérrez (5) i Biosca.PARCIALS:1-4, 3-6, 4-8, 7-12, 8-14, 12-17; 16-20, 17-22, 21-24, 24-27, 27-30 i 31-31.ÀRBITRES:Lucas Crespo i Pedro Eiras. Dos minuts d’exclusió a Ruiz (2), Jortos, De la Santa i Horcajada, i a Pararols, Cabrera, Jaureguiberry i Carrasco.

Empat agredolç per al Sarrià, que en cap moment va anar a remolc en el marcador i que amb una convocatòria amb només sis fitxes del primer equip va arribar a tenir set gols d’avantatge en la primera meitat (8-15). L’equip de Josep Espar va veure com Francisco Bellia, autor de 12 gols i els últims dos dels locals (30-30 i 31-31), va fer l’últim a només 23 segons i després d’un penal comès per Jaureguiberry.

L’inici visitant va ser de llibre (0-3 i 3-7). Les aturades de Toro i els gols de Pórtulas i Teixidor van ampliar la diferència, que va arribar a la màxima a 4:07 per al descans gràcies a Iñaki Gutiérrez. El Zamora va ajustar el marcador abans del descans (12-17) i, després, l’avantatge es va anar reduint fins al primer empat a un minut i mig.