Golf

Scheffler s’imposa en el Masters d’Augusta i guanya el seu primer ‘major’

El recent número 1 mundial supera per tres cops McIlroy

El nord-americà Scottie Scheffler s’ha vestit per primera vegada en la seva carrera amb la jaqueta verda del campió del Masters d’Augusta. El recent número 1 mundial, ha aconseguit el seu primer torneig major al superar per tres cops al nord-irlandès Rory McIlroy. Scottie Scheffler, de 25 anys, es va posar líder en la segona jornada el divendres i en la darrera jornada ha resistit els atacs dels seus rivals i ha finalitzat amb un targeta de 71 cops (-1) i un total de 278 cops, (-10). Rory McIlroy ha fet una gran darrera volta de 64 cops (-8) i ha ocupat la segona plaça amb 281 (-7)

Scottie Scheffler està en un gran moment de forma, ja que bans de la victòria a Augusta havia guanyat tres tornejos que l’havien situat per primer cop com a número 1 mundial, superant el basc Jon Rahm fa unes setmanes.

El castellonenc Sergio Garcia ha ocupat el lloc 23 amb 291 cops (+3), mentre que Jon Rahm ha acabat el 27 amb 292 (+4). En aquesta darrera jornada el basc ha compartit camp amb Tiger Woods, cinc vegades campió del Masters, i que ha tornat a jugar després d’estar apartat del circuit molt temps per un greu accident de transit. Tiger Woods ha finalitzat en el lloc 47 amb 301 cops (+13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)