Tennis

El polonès Hurkacz barra el pas a Ramos en els vuitens de Montecarlo

Albert Ramos (37è de l’ATP) ha perdut contra el polonès Hubert Hurkacz (11) per 7-6 (2) i 6-2 en una hora i 28 minuts els vuitens de final del Masters 1.000 de Montecarlo. El català, que va ser brillant finalista al Principat monegasc el 2017, havia derrotat el britànic Cameron Norrie (7) en l’eliminatòria anterior fent una exhibició de cops guanyadors amb la dreta, però el rival d’avui li ha buscat molt bé el revés i no li ha permès jugar amb comoditat. El català s’ha invertit sovint, però el revés creuat del polonès, el seu millor cop juntament amb el servei –és un especialista en pista dura–, li ha fet mal quan ha hagut de deixar pista lliure. Hurkacz s’enfrontarà al búlgar Grigor Dimitrov, que s’ha desfet del noruec Casper Ruud (4) per 6-3 i 7-5.

Ramos ha salvat la primera situació de perill aixecant un 15-40 en el vuitè joc, però Hurkacz ha estat molt superior en el tie-break i l’ha decantat al seu favor amb quatre cops guanyadors: dos aces i dos cosp de revés creuat inapel·lables. El polonès ha segellat un break en el primer joc, s’ha avançat per 4-0 i ha resolt el partit amb consistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)