Tennis

Davidovich és baixa de darrera hora al Barcelona Open Banc Sabadell

El tennista malagueny Alejandro Davidovich, que aquest diumenge va caure en la final del Masters 1.000 de Montecarlo enfront del grec Stefanos Tsitsipas, serà baixa per fatiga en el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó.

Segons ha informat el torneig, el lloc del jugador malagueny, número 27 en el rànquing ATP, l’ocuparà el perdedor afortunat (lucky loser) francès Manuel Guinard (152), repescat de la fase prèvia del Godó, que es mesurarà al bolivià Hugo Dellien (89).

La renúncia de Davidovich, de 22 anys, a disputar l’obert barceloní es produeix després que en l’última setmana hagi signat una brillant actuació sobre la terra batuda de Montecarlo que li ha permès escalar 19 llocs en el rànquing mundial.

Davidovich, que aquest diumenge va jugar la seva primera final del circuit ATP, afrontava la seva segona participació en el quadre principal del torneig que es disputa en el RCT Barcelona-1899. El seu debut va ser l’any 2021 i va perdre a les primeres de canvi davant el kazakh Alexander Bublik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)