Futbol sala

L’Sporting, el primer finalista de la Champions després de golejar l’ACCS (2-6)

El vigent campió europeu ja espera rival per a la final de diumenge a Riga, que sortirà del duel entre el Benfica i el Barça (20 h per Esport3)

L’Sporting ha complert els pronòstics contra un ACCS Asnières Villeneuve 92 en hores baixes (2-6) i s’ha convertit en el primer finalista de la fase final de la UEFA Futsal Champions League de Riga. Amb els deures fets i sense haver de forçar la màquina, el vigent campió ja espera rival per a la final de diumenge (17 h). L’altra finalista sortirà del duel que protagonitzaran aquest vespre (20 h per per Esport 3, Barça TV i Gol) el Benfica i el Barça.

Després d’un parell de pals de Cardinal i Cavinato, l’Sporting ha encetat la semifinal amb un gol del català Esteban Cejudo (4’), que amb un toc subtil ha desviat un xut d’Erick després d’un servei de córner. L’ACCS ha reaccionat i ha amenaçat el seu rival amb diverses oportunitats, però l’efectivitat la posava el vigent campió. Tomás Paço (10’), en la primera pilota que tocava, ha marcat el segon en una altra jugada d’estratègia, amb un cop de cap després d’un córner executat per Miguel Ángelo. L’entrada a pista de Zicky Té encara ha revolucionat més el joc de l’equip portuguès. En una ràpida transició el jove pivot ha fet una gran assistència a Alex Merlim (11’), que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa per marcar el tercer. L’Sporting tenia el partit totalment sota control, però una errada de Pany Varela li ha complicat la vida. L’internacional portuguès ha estat expulsat després de clavar un mastegot a Bolinha i es perdrà la final de diumenge. Aprofitant els moments de confusió, l’ACCS ha retallat diferències amb una canonada de Nelson Lutin (17’).

Després de la represa, el tècnic de l’ACCS Sergio Mullor se l’ha jugat amb el porter jugador. Però novament Zicky Té ha estat determinant. El pivot ha recuperat una pilota i amb la velocitat que el caracteritza ha servit a Cavinato (24’) perquè marqués a porteria buida. L’ACCS no defallia i ha escurçat diferències amb una jugada iniciada per Ricardinho. El veterà jugador ha iniciat una triangulació perfecta que ha culminat Galmin (27’) després l’assistència final de N’Gala. La rèplica de l’Sporting ha estat immediata i Merlim (29’), en una canonada, i Cardinal (32’), de penal, han deixat el partit sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)