Passadís d’honor del Cangas pel títol de lliga i victòria clara del Barça (35-19)

El Barça ha guanyat clarament el Cangas per 35-19 en el següent partit a conquerir el títol de lliga, i ha estat homenatja't amb el passadís d’honor pel seu rival abans de començar el partit. La victòria ha estat clara i el porter blaugrana Gonzalo Pérez de Cangas ha tornat a fer una gran actuació a la porteria i en atac Aleix Gómez ha anotat sis gols, dos de penal, i Dika Men i Ludovic Fàbregas cinc cada un.

Els blaugrana han anat en progressió durant tot el partit i un parcial de 5-0 ha portar a la primera clara diferència de nou gols en la primera part (17-8), per arribar al descans amb un 17-10. En la segona meitat la tònica ha continuat igual i el Barça ha aconseguit un altre parcial clar de 6-0. La màxima avantatge ha arribat al final del partit amb els 16 punts, 35-19.