Handbol

Viran Morros jugarà al Pfadi Winterthur el curs vinent

L’internacional català, de 38 anys, tancarà la seva etapa al Füchse de Berlín, d’on va arribar l’any passat provinent del París Saint-Germain

El català Viran Morros (Barcelona, 1983), que milita aquest curs al Füchse de Berlín, jugarà la temporada vinent al Pfadi Winterthur, segons ha anunciat el mateix club suís. “Em sento honorat pel respecte i l’interès que el Pfadi Winterthur ha mostrat per mi i al final aquest ha estat el factor decisiu perquè m’unís al club. Serà un nou repte i una experiència completament nova per a mi, però estic convençut que és la decisió correcta a la meva carrera”, ha assenyalat l’internacional barceloní en declaracions al lloc web del Pfadi Winterthur.

Viran, de 38 anys, abandonarà així el Füchse Berlín, al qual va arribar l’estiu passat procedent del París Saint-Germain, per integrar-se a una lliga suïssa en creixement. “L’handbol a Suïssa està fent un altre gran pas en el seu desenvolupament amb l’arribada aquest estiu de nombrosos fitxatges d’alt nivell. Estic emocionat per unir-me al club i l’equip i tinc ganes de posar-me en marxa”, afegeix l’especialista defensiu. Des del Pfadi Wintethur, que aquest any va disputar la fase de grups de la lliga europea, l’arribada de Viran es veu com un pas endavant, que ajudarà, sobretot en el desenvolupament dels jugadors més joves. “Estem encantats que Viran hagi decidit unir-se al Pfadi Winterthur. Amb ell fitxem un líder. Ens ajudarà enormement amb la seva mentalitat i qualitat esportiva. Tot l’equip i especialment els nostres joves talents, que s’integraran a l’equip la temporada que vinent, se’n poden beneficiar enormement”, remarca el president del club, Jürg Hofmann.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)