Tennis

Nadal reapareix amb un triomf solvent contra Kecmanovic (6-1 i 7-6)

Rafa Nadal (3) ha reaparegut amb un triomf per 6-1 i 7-6 (4) contra el serbi Miomir Kecmanovic (32è de l’ATP) en 1h54 després de la la fissura a les costelles que li va impedir jugar el Barcelona Open Banc Sabadell. Nadal ha excel·lit en el primer acte amb un repertori de cops inabastable per al balcànic. Amb 6-1 i 0-1 favorable al balear, ha començat a ploure i s’ha hagut de desplegar la coberta retràctil. En la represa, el partit ha estat més igualat. Nadal ha trencat en el cinquè joc (3-2), però Kecmanovic ha replicat d’immediat (3-3). Amb pilotes noves, el manacorí ha fet un pas endavant en l’onzè joc (6-5), però han tornat els dubtes i no ha pogut rematar la feina amb el servei. En el tie-break ja no ha fet concessions i ha tancat el partit amb un ace.

Nadal s’enfrontarà en els vuitens al belga David Goffin, que s’ha imposat amb solvència al neerlandès Botic van de Zandschulp, per 6-4 i 6-2.

Carlos Alcaraz (7), per la seva banda, va debutar ahir en el quadre individual amb un triomf solvent contra el georgià Nikoloz Basilaxvili per 6-3 i 7-5 en un partit que es va acabar de matinada i en que va remuntar un 3-1 en el primer acte i un 5-3 en el segon. El rival del murcià en els vuitens serà el britànic Cameron Norrie (9). També de matinada, l’excampió a Madrid Andy Murray (2015) va ressorgir contra Denis Shapovalov (14) –6-1, 3-6 i 6-2–i demà jugarà contra Novak Djokovic (1) en un duel que rememorarà grans partits del passat.

En el quadre femení, la romanesa Simona Halep, que va fer fora Paula Badosa (2) en la segona eliminatòria, no ha trobat la clau de volta per contrarestar el talent d’Ons Jabeur en els quarts de final: 6-3 i 6-2. La tunisiana se les haurà amb la russa Ekaterina Aleksandrova (45), que s’ha desfet de la nord-americana Amanda Anismova per 6-4 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)