Tennis

Nadal salva quatre pilotes de partit per tombar Goffin i accedir als quarts de Madrid

El manacorí ha necessitat tres sets per acabar amb la resistència del tennista belga (6-3, 5-7 i 7-6) en 3h10 de joc

Rafa Nadal (3) ha necessitat tres sets i salvar quatre pilotes de partit en el tie-brek final per tombar la resistència del belga David Goffin (6-3, 5-7 i 7-6) en 3h10 i accedir als quarts de final del Masters 1000 de Madrid. En l’antepenúltima eliminatòria, el mallorquí se les heurà amb el vencedor del partit que enfrontarà el murcià Carlos Alcaraz (7) i el britànic Cameron Norrie (9).

Goffin ha aconseguit el primer trencament en el cinquè joc, però la rèplica del manacorí ha estat immediata i contundent. Nadal ha enllaçat quatre jocs consecutius per segellar el primer parcial amb una dreta creuada i 46’ de joc. En el segon set, ha pres la iniciativa amb un trencament en el tercer joc, però com en la seva estrena contra Miomir Kecmanovic li ha costat rematar la feina. Ha disposat de dues pilotes de partit. Restant en el vuitè joc i servint en el novè, però Goffin ha sobreviscut, ha exhibit la seva millor versió i s’ha acabat emportant el segon set per 5-7 (62’). En el parcial de desempat, cap dels dos tennistes ha tingut fissures en el servei i s’ha hagut de resoldre en el desempat. Amb el seu servei tallat amb efecte, el belga feia molt mal al seu rival, que replicava amb un parell de deixades exquisides. Goffin ha disposat de quatre pilotes de partit i Nadal dues més, per acabar sentenciant amb un 10-9 increïble.

Djokovic, endavant sense jugar

A l’inici de la jornada, el serbi Novak Djokovic (1) havia accedit directament als quarts de final per la retirada de l’escocès Andy Murray, que ha causat baixa per malaltia. El cap de sèrie número u s’enfrontarà al polonès Hubert Hurkacz, que s’ha imposat al serbi Dusan Lajovic (7-5 i 6-3). Per la part baixa del quadre, ja han quedat definits els altres dos quarts de final: Stefanos Tsitsipas (4)-Andrei Rublev (6) i Alexander Zverev (2)-Felix Auger-Aliassime (8).

Granollers, a quarts de final de dobles

En el quadre de dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (2) han accedit als quarts de final després de superar la parella espanyola formada per Pablo Carreño i Pedro Martínez (7-6, 2-6 i 10-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)