Ciclisme

Collita profitosa pel Massi-Tactic a Andalusia

Corina Lechner s’endú les metes volants, Belén López és la millor andalusa i Andrea Ramírez frega el top-10

La primera edició de la Ruta del Sol Volta Ciclista Andalusia Elite Women s’ha disputat aquesta setmana, amb tres etapes en les demarcacions de Màlaga, Cadis i Granada, i 358 quilòmetres en total. El Massi-Tactic UCI Women’s Team s’apuntava la classificació de les metes volants, que dominava des del primer dia l’alemanya Corinna Lechner. Belén López i Mireia Benito acabaven com la millor andalusa i la millor catalana, mentre la millor corredora de l’equip del Baix Ter era la mexicana Andrea Ramírez, tretzena a 4 segons del top-10. La victòria va ser per a Arlenis Sierra (Movistar).

“El balanç és molt positiu, era una prova desconeguda per tothom i ha complert les expectatives. Hem lluitat per la zona de punts, d’esprints intermedis i per les metes volants, que és molt preuat i difícil d’aconseguir i ja des del primer dia la Corinna [Lechner] es va posar líder” diu Sergi Güell, president del club, que destaca: “Veníem d’una mala ratxa per lesions i aquests resultats a Andalusia ens dona aire i motivació per a les properes curses”.

La quarta edició del Gran Premio Ciudad de Eibar, aquest diumenge amb 112 quilòmetres al País Basc, és la següent cita del Massi-tactic, que hi acudeix amb Andrea Ramírez, Mireia Benito, Mireia Trias, Aurela Nerlo, Corinna Lechne i Sofia Gomes. Spela Kern encara no s’ha refet d’una caiguda que li va afectar les costelles, fa un mes.

La reVolta, la prova femenina de la Volta a Catalunya amb 97 quilòmetres el dia 29 a Sant Cugat del Vallès tanca un mes de maig farcit de curses per a l’únic equip català a la categoria UCI. La cita més important és la Itzulia Women, que forma part del calendari WorldTour i que es disputa en tres dies (13, 14 i 15) i amb 363 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)