Ciclisme

La CRI de Budapest, per a Simon Yates

Ciclisme. Mathieu van der Poel és segon i sortirà d’Hongria cap a Sicília amb el rosa

Simon Yates (BikeExchange) és el vencedor de la segona etapa del Giro, una contrarellotge de 9,2 quilòmetres a Budapest amb una lleugera pujada i algun tram sobre llambordes al final. És la primera de les dues cronometrades d’aquesta edició, amb l’altra l’últim dia a Verona i 17 quilòmetres. L’anglès, tercer l’any passat, acumula cinc victòries en la cursa que tenia coll avall el 2018 (3) fins l’última setmana, en què Chris Froome se la va adjudicar amb el memorable atac a 80 quilòmetres de l’etapa amb final a Finestra.

Mathieu van der Poel (Alpecin) és, amb tot, el gran triomfador de la segona de les tres etapes a Hongria, que es tanquen avui amb un final per als velocistes que ha de permetre al neerlandès arribar demà passat a Sicília amb el rosa. Líder del Tour de França sis dies en el seu debut, abans de cedir-lo a Tadej Pogacar l’estiu passat, MVDP va ser segon ahir i gràcies als 12 segons que treia a Simon Yates manté el lideratge en la seva estrena en el Giro. Tom Dumoulin, el segon corredor dels Països Baixos a dur el rosa (va guanyar el 2017 i va ser segon el 2018), va ser tercer i puja al tercer lloc de la general.

Etapa 2 (9,2 km, CRI)
1r S. Yates (BikeExchange) 11:50
2n M. van der Poel (Alpecin) a 0:03
3r T. Dumoulin (Jumbo) a 0:05
43è D. de la Cruz (Astana) a 0:37
127è A. Pedrero (Movistar) a 1:08
General (204 km)
1r M. van der Poel (Alpecin) 4h47:11
2n S. Yates (BikeExchange) a 0:11
3r T. Dumoulin (Jumbo) a 0:16
4t M. Sobrero (BikeExchange) a 0:24
5è W. Kelderman (Bora) m.t.
67è D. de la Cruz (Astana) a 1:50
120è A. Pedrero (Movistar) a 3:49
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)