Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa guanya el seu 22è títol de lliga en els ‘shoot-outs’

La final amb el Polo ha acabat amb un empat a dos gols

L’Atlètic Terrassa ha guanyat el seu 22è títol de lliga al superar el Polo en els shoot-outs per 5-6 després de finalitzat el temps reglamentari de la final amb un 2-2 en el marcador. El conjunt egarenc havia guanyat el seu darrer títol de lliga l’any 2017.

L’Atlètic Terrassa s’ha avançat en el segon minut de joc gràcies a un penal corner que ha transformat Pau Cunill. L’enfrontament entre els barcelonins, primers de la lliga regular, i els egarencs, segons, ha estat anivellat i hi ha hagut molt de joc en la zona mitja del camp. En el minut 25 el Polo ha disposat d’un penal corner però no ha pogut empatar. A partir d’aquí ha dominat més i s’ha apropat amb perill a la porteria de l’Atlètic Terrassa. Els vallesans han creat perill en algun contraatac i s’ha arribat al descans amb el 0-1.

En el tercer quart els dos equips han anat més a l’atac i Pau Cunill ha tornat a marcar de penal corner en el minut 44 (0-2). El Polo ha intentat reaccionar, però ha desaprofitat dos penals corner abans de que Ton Borràs marques l’1-2 a set minuts del final. Els barcelonins han insistit en atac buscant l’empat i en el darrer minut Marc Miralles ha fet el 2-2 de penal corner a 40 segons del final.

En els shoot-outs els dos equips han tingut avantatge per emportar-se la victòria i en el divuitè llançament Cabré ha transformat el de la victòria.

El títol de lliga femení ha sigut pel Complutense que s’ha imposat al Club de Campo en els shoot-outs. El partit ha finalitzat amb empat (2-2) i en els llançament finals el Complutense ha guanyat per 3-1.