Ciclisme

Juanpe López es posa líder del Giro a l’Etna

Juanpe López (Trek) és el nou líder del Giro amb el seu segon lloc en la quarta etapa del Giro, de 172 quilòmetres amb final a l’Etna en una ascensió de 14 quilòmetres fins el Refugi Sapeinza.

La fuga del dia comptava amb 14 homes que arribaven a disposar de fins a 11 minuts de marge respecte el pilot. Stefano Oldani (Alpecin) encarava els últims quilòmetres en solitari amb sis supervivents més de l’escapada a un minut a manca de 15 quilòmetres. Juanpe López (Trek) el superava i a 7 quilòmetres tenia 4:30 de marge respecte el grup de favorits, en el què Tom Dumoulin (Jumbo) primer i Vincenzo Nibali (Astana) després no aguantaven el ritme de l’Ineos.

Lennard Kamna (Bora) atrapava el corredor de Lebrija (Sevilla) a 2,5 quilòmetres i l’andalús li proposava col·laborar amb l’objectiu de situar-se líder de la general i l’alemany s’apuntava la victòria d’etapa després d’un frec a frec amb López a punt d’anar al terra després de tocar la roda de Kamna en l’últim revolt.

El grup de favorits entrava a quasi 3 minuts i López té ara un minut i mig respecte els candidats a guanyar la classificació general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)