Atletisme

Tretze catalans convocats per al campionat iberoamericà

Entre els seleccionats hi des d’atletes consagrats a joves que s’estrenen amb el combinat absolut. La competició es disputa del 20 al 22 de maig entre La Nucia (proves de pista) i Torrevella (mitja marató)

Els olímpics Marta Galimany (Adidas, mitja marató), Laura Redondo (FC Barcelona, martell) i Sara Gallego (New Balance, 400 m tanques i 4x400 m) encapçalen la tretzena d’atletes catalans inclosos en la preselecció de la federació espanyola amb vista al campionat Iberoamericà, que es disputa a La Nucia (Marina Baixa) i Torrevella (Baix Segura) entre el 20 i el 22 de maig. Entre els convocats hi ha diversos atletes sub23 i sub20 que s’estrenen amb l’equip absolut. És el cas de Marina Martínez (New Balance, 800 m), Carla Domínguez (Asics, 5.000 m), Berta Segura (Aldahra Lleida UA, 4x400 m) o Àlex Garcia (FC Barcelona, perxa). Completen la representació catalana: Mònica Clemente (Avinent Manresa, perxa); Xesc Tresens (FC Barcelona, alçada); Dídac Salas (FC Barcelona, perxa); Jaime Guerra (Cornellà Atlètic, llargada); Bernat Canet (Cornellà Atlètic, 4x100 m) i Aleix Porras (FC Barcelona, 4x400 m). En la llista també hi figura el valència Marcos Ruiz (Playas Castelló, triple salt), que aquest curs competeix amb llicència de la federació catalana. Precisament, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, que també és vicepresidenta de l’espanyola, exercirà de cap de l’expedició que conformen 70 atletes.

El campionat iberoamericà suposarà el primer test amb vista a un curs plegat de cites internacionals, amb el mundial d’Oregón, l’europeu de Munic, a més del mundial sub20 de Cali i l’europeu sub18 de Jerusalem a l’horitzó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)