Handbol

El Barça guanya el primer assalt dels quarts contra el Flensburg (29-33)

L’equip de Carlos Ortega tindrà l’oportunitat de segellar la classificació per a la final a quatre de la Champions dijous vinent al Palau Blaugrana

El Barça ha guanyat el primer assalt dels quarts de final al Flens Arena (29-33) i dijous vinent (18.45 h) tindrà l’oportunitat de segellar la classificació per a la final a quatre de la Champions al Palau Blaugrana. L’equip blaugrana ha ofert la seva millor versió a la primera meitat (13-18) i a la segona ha sabut controlar la reacció local, que ha apujat el llistó defensiu i ha retallat diferències a còpia de contraatacs. Youssef Ben Alí (8 gols) i Dika Mem (6) han estat els màxims anotadors del Barça.

La posada en escena del conjunt blaugrana ha estat espectacular. En 1:40 de joc ja s’havien apuntat un parcial de 0-3, amb Youssef Ben Alí exhibint la seva capacitat ofensiva i amb dos contraatacs culminats per Ángel Fernández i Dika Mem. Dues exclusions consecutives del Flensburg i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas (6 en 15’) han fet més gran l’escletxa (3-10). Maik Machula ja s’havia vist obligat a demanar temps mort per aturar la sagnia i també ha optat per canviar l’inquilí a la porteria, donant entrada a Benjamin Buric en el lloc d’un Kevin Möller intranscendent. El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de cops. Tot i la reacció local i el fet de rebre tres exclusions, l’equip d’Antonio Carlos Ortega ha estat capaç d’arribar a l’equador amb un parcial favorable de 13-18 i molt bones sensacions.

L’encert d’Aleix Gómez des dels 7 metres i l’efectivitat de Ben Alí des de la segona línia tornaven a ampliar la renda blaugrana fins als 7 gols (16-23) en els primers minuts de la represa. Però un parell de pilotes perdudes del Barça han donat vida al Flensburg, que a còpia de contraatacs i amb Jakobsen com a protagonista ha retallat les diferències fins al 22-25. Ortega, amb un temps mort, ha aturat la reacció local. Mem ha trencat la sequera i l’equip blaugrana ha tornat a prendre el comandament. En moments delicats també han aparegut Richardson i Makuc per segellar el triomf final per 29-33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)