Goig sense alegria

Waterpolo. Champions. L’Atlètic Barceloneta compleix a Split, però els triomfs del Telekom i el Belgrad l’aboquen als quarts contra el Pro Recco

Jadran Split 13 At. Barceloneta 15

JADRAN SPLIT:Mate; Buric (1), Marinic (3), Cagalj (1), Butic (2), Pejkovic, Dodoja, Kharkov (3), Delic (1), Dobud, Setka (2), Duzevic i Podrug.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (1), Granados (1), Munárriz (1), De Toro (1), Larumbe, Pavillard (3), Fernández (2), Asensio (1), Perrone (3), Biel (1), Bustos (1) i Aguirre.PARCIALS:3-5, 2-3, 4-4, 4-3.

El Zodiac Atlètic Barceloneta, que ja estava classificat per jugar la final a vuit de Belgrad (del 2 al 4 de juny) va vèncer ahir a la piscina del Jadran Split amb relativa autoritat en l’última jornada del grup A de la fase de grups de la Champions per 13-15. El conjunt català, però, acaba quart i jugarà contra el poderós Pro Recco italià, el campió del grup B, en els quarts de la final. El triomf del Novi Belgrad serbi, tercer i amb el qual té l’average desfavorable, per 11-13 a la piscina del Radnicki també serbi, sisè i sense cap possibilitat, i del Telekom Budapest, segon, contra el Brescia (8-6), que ja era primer abans del partit, van evitar que l’equip d’Elvis Fatovic millorés la quarta plaça.

L’Atlètic Barceloneta, que en la primera volta s’havia imposat per 11-6, no va començar bé, però quan perdia per 3-1 va reaccionar amb virulència amb un parcial de 0-4 i va acabar el primer quart amb avantatge (3-5), capgirant la dinàmica del partit i palesant la seva superioritat. El partit, però, es va igualar en el tercer quart (4-4) i es va posar relativament costerut en l’últim, quan el Jadran, amb bones aturades del seu porter, es va situar a només un gol (13-14) amb 3:18 per davant. Un gol marcat per Bustos i una pilota interceptada en defensa per Granados van posar punt final a la reacció local.