Tennis

Xinyu Wang reacciona a temps i s’endú l’ITF Solgironès de la Bisbal

La xinesa Xinyu Wang (20 anys), segona cap de sèrie, ha estat la vencedora de l’ITF W100 Solgironès Ciutat de la Bisbal després de superar en la final la joveníssima russa Erika Andreeva (17 anys) per 3-6, 7-6 i 6-0.

Wang, número 89 de la WTA, ha hagut de patir de valent, sobretot en el segon set, quan s’ha vist 2-0 per sota. Andreeva, que portava vuit jocs seguits guanyats, ha tingut una pilota de trencament per fer el 3-0 i començar a sentenciar el partit. Wang, de fet, ha necessitat assistència per molèsties a l’espatlla. A partir de llavors, la xinesa ha estat un cicló i malgrat alguns moments en què Andreeva ha semblat aixecar el vol el tie-break ha estat definitori. Wang, amb molta més experiència, l’ha guanyat en blanc i el tercer set ha estat un passeig de la campiona contra una rival esgotada, ja que va haver de superar també la fase prèvia. En qualsevol cas, Andreeva (240a de la WTA), farà un gran salt en el rànquing ja que és la seva primera final en un torneig d’aquesta categoria (100.000 dòlars), el més important de tennis femení que es juga a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)