Rugbi

Els Diables debutaran a Catalunya el 18 de juny a Palamós contra Itàlia A

Els Diables de Barcelona faran el seu debut a Catalunya el proper 18 de juny al camp de futbol de Palamós contra un combinat de jugadors internacionals i professionals italians, la selecció coneguda com a Itàlia A o "emerging" de la federació.

Els Diables són l’única franquícia de rugbi professional a Catalunya, un equip que es prepara per jugar una futura competició europea que ara mateix està en preparació i que també inclouria equips sud-africans. La federació italiana enviarà a Palamós la selecció amb els jugadors que aspiren a fer el salt al  combinat del Sis Nacions i del que ha de jugar el campionat del món el 2023.

En aquesta ocasió els Diables, que van debutar el novembre a Sud-àfrica, estaran dirigits pel tècnic rossellonès Jeanmichel Vuillemin, que comptarà amb el suport de l’entrenador del Sant Cugat, Sergi Derqui i del tècnic d’Argelers de la Marenda, Raymond Enrique.

La direcció tècnica convocarà un XV d’invitació entre els jugadors de màxim nivell de la lliga espanyola (UE Santboiana i FC Barcelona), així com una representació de jugadors de la Catalunya del Nord, com ara el segon equip de la USAP, els espoirs, Ceret, Argelers i Elna.

L’equip italià està dirigit pel Director d’Alt Rendiment de la federació italiana, el sud-africà Franco Smith.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)