Atletisme

Títols iberoamericans per a Dídac Salas, Laura Redondo i Bernat Canet

Els dos atletes del Barça han assolit la victòria en salt de perxa (5,40 m) i llançament de martell (68,68 m), i el velocista del Cornellà Atlètic en el relleu de 4x100 m (39.03)

Els atletes del Barça Dídac Salas, en salt de perxa, i Laura Redondo, en llançament de martell, han conquerit l’or en el campionat iberoamericà i han incrementat el boti català a La Nucia (Marina Baixa). El saltador rubinenc, que ara s’entrena a Madrid a les ordres de Roman Martín, ha acreditat la seva millor marca del curs (5,40 m) i amb la victòria assegurada ha estat a punt de superar el llistó en 5,51 m. Redondo ha dominat el concurs des del primer intent i ha segellat un millor registre de 68,68 m. Bernat Canet (Cornellà Atlètic) ha posat el colofó amb l’or en els 4x100 m. El velocista català ha lliurat el testimoni en primer lloc i els seus companys, Jesús Gómez, Daniel Rodríguez i Sergio López, ja no han abandonat la plaça de privilegi fins al final amb un cronòmetre de 39.03. El subcampionat ha estat per a la República Dominicana, amb 39.19.

Subcampionat i rècord català de Marcos Ruiz en triple (16,94 m)

També ha brillat Marcos Ruiz (Playas Castelló), que dissabte passat situava la plusmarca catalana de triple en 16,85 m i avui ha afegit 9 centímetres més al rècord (16,94 m) per segellar el subcampionat iberoamericà. El títol ha estat per al cubà Lázaro Martínez (17,30 m).

La participació catalana s’ha completat amb Àlex Gràcia (FC Barcelona), setè en perxa (5,00 m), i Xesc Tressens (FC Barcelona), vuitè en alçada amb 2,15 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)