Handbol

Una versió molt estiuenca

Handbol. El Sarrià supera el Bordils en el derbi gironí, que es repetirà el curs que ve a 1a estatal i permet als locals jugar la final a quatre de la copa

Sarrià 30 Bordils 23

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Moreno, Pararols (3), Arnau (2), Rispau, Lozano (4), Teixidor (10), Toro, Ballester, Lucea (3), Font (2), Bech, Fina (2), Mariscal (2), Gutiérrez (1), Sánchez (1) i Biosca.CLUB HANDBOL BORDILS:Parals (3), Reixach (1), Márquez (5), Pou, Oliver (3), Comas, Vilanova, Massot, Moreno (1), Hospital (1), Tserno (2), Vidal (1), Estany (3), Casals, Viader (1) i Ribes (2).PARCIALS:2-1, 3-4, 7-5, 11-8, 14-11, 16-13; 18-13, 20-16, 22-19, 25-20, 28-22 i 30-23.

El Sarrià continua afegint arguments positius a la temporada del descens de plata i, set dies després de tancar la seva presència en la segona categoria estatal amb el triomf sobre l’Aranda (27-26), que tallava la ratxa de sis derrotes seguides, ahir va posar punt final a l’exercici al seu pavelló amb victòria en el derbi gironí, que no era el de les grans ocasions –l’alta temperatura era més per la calor a l’exterior que per la presència d’un públic enfervorit– però que sí va deixar un grapat d’accions que quedaran per al record.

Fi de curs per al Bordils, que la temporada que ve tindrà Gerard Farrarons al capdavant de la banqueta, i classificació del Sarrià per a la final a quatre de la copa el cap de setmana que ve a Barberà del Vallès, amb la possibilitat de guanyar un títol i, sobretot, rebre el Barça o el Granollers en la supercopa a l’estiu si juga la final.

Josep Espar amb el 30-23 al marcador va demanar temps mort a 45 segons del final i després de passar per davant de la taula i avisar la banqueta visitant. El motiu era que Josep Ballester i Juli Fina poguessin acomiadar-se de l’afició. També va dir adeu Oriol Teixidor –seguirà a plata, al Novás–, autor de deu gols i que amb cinc en els primers minuts (7-5) va trencar el primer intercanvi amb què el conjunt blanc-i-verd disposaria dels seus únics avantatges (0-1, 2-3 i 3-4). Fina, quan el Bordils ja havia canviat el porter i els dos equips havien tingut una exclusió cadascun, ampliaria la diferència (12-8). Viader i Estany la van ajustar després de temps mort i, també després d’una pausa, Lozano va fer el 16-13 després d’un teva-meva amb Mariscal.

El domini local en la segona meitat encara seria més clar, amb el Bordils sense marcar fins que havien passat 5:28 (18-14 Oliver), amb un més i amb Teixidor i Lozano havent aprofitat l’exclusió visitant a l’inici. Biosca i Comas enllaçaven aturades i fins i tot Carles Massot va sortir a aturar un penal a Lozano, que a la següent acció va fer el 21-16 al contraatac. Uri Márquez al pivot amb quatre gols en la segona meitat va aguantar l’atac visitant: 22-19 13:37 temps mort d’Espar. El revulsiu seria la parada de Biosca a Estany en un contraatac quan l’extrem volia sorprendre per sobre. Un cara a cara que va afegir interès al partit i que s’acabaria traslladant a l’altra porteria, quan després de rebre l’ovació de comiat, Balle volia marcar de penal amb un tir de rosca i Carles Massot li va endevinar la intenció.

El Banyoles, en la pròrroga (33-36)

B. S.

Sorpresa del conjunt del Pla de l’Estany, que jugarà la semifinal després d’eliminar el Sant Cugat en la pròrroga (33-36). Sorpresa per endur-se la victòria del tercer de la lliga, que va sumar vint punts més que l’equip de Pere Coll a la 1a estatal (doble triomf vallesà: 36-26 i 33-38) i jugava a casa. Els banyolins es van situar 4-8 a l’inici i anirien a remolc des de l’empat a 10, per forçar el desempat amb un gol a 10 segons. Andreu Vidal (Banyoles), amb 7, el màxim golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)