Ciclisme

Van Aert s’imposa a Meeus en l’esprint i és més lider de la Dauphiné

És el líder sòlid i els seus rivals són els seus companys d’equip Roglic i Vingegaard

Wout van Aert continua sent el gran protagonista del Dauphiné en aquesta edició i ha aconseguit una nova victòria. Emocionant final d’etapa, que ha finalitzat amb un esprint en el qual Van Aert, corredor de Jumbo-Visma, s’ha emportat la victòria. Ha sigut un final trepidant. A falta de set quilòmetres els escapats no es rendien, i amb els obstacles salvats, mantenien el mig minut d’avantatge. A només quatre quilòmetres de la meta semblava que els quatre escapats, Benjamin Thomas, Fabien Doubey, Jan Bakelants i Sebastian Schönberger, s’anaven a jugar la victòria entre ells, mentre que el grup perseguidor lluitava per baixar del mig minut.

Però hi ha hagut una persecució tremenda en l’últim quilòmetre i finalment, el grup els ha donat caça i ha sigut el belga de l’equip Jumbo-Visma, Van Aert qui s’ha emportat l’èxit.

Brutal Thomas i també Van Aert que després del mal sabor que li va deixar perdre la tercera etapa celebrant abans d’hora, s’ha imposat a Jordi Meeus en l’esprint, no apte per a cardíacs i és més líder.

El guanyador de la etapa ha agraït al equip la seva victòria; “Haig de donar les gràcies a tots els meus companys, tothom diu això després d’una victòria, però si mires l’etapa d’avui veuràs per què”.

El favorit a emportar-se la Critérium du Dauphine 2022, és un tot terreny que, malgrat comptar amb un gran nombre de segones posicions en la seva carrera, acumula ja 35 triomfs, i de molt de prestigi.

Enric Mas ha tornat a patir una caiguda. El balear, cap de files del Movistar, ha caigut a 85 quilòmetres de meta, i es tretzè a la classificació general. Avui, amb quatre ascensions (dues de segona), serà l’última ocasió teòrica per a gran part del pilot abans que els favorits a la general es juguin la carrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)