Handbol

Carlos Ortega: “Arribem bé i guanyar la Champions en la meva primera temporada seria increïble”

El Barça afronta la setmana decisiva del curs amb la semifinal de la Champions de dissabte contra el Kiel a l’horitzó

El tècnic del Barça Carlos Ortega arriba a la setmana decisiva del curs, amb les semifinals de la Champions de Colònia de dissabte contra el Kiel (18 h per Esport 3), amb tota la plantilla disponible. “Classificar-nos per a la final a quatre era el gran objectiu de l’any, però ara volem guanyar el títol. Seria la conclusió d’una primera temporada increïble per a mi i una altra gran fita pel Barça. Arribem en un bon moment. Encara que últimament hem tingut alguns problemes físics amb Luka Cindric i Thiagus Petrus, ja els hem solucionat, igual que amb Timothey N’ Guessan, totalment recuperat. Penso que podem competir contra qualsevol rival”, ha assegurat. Per contra el Kiel, té dues baixes de consideració, Sander Sagosen i Hendrik Pekeler, però el tècnic andalús no se’n refia gens ni mica. “El Kiel pot ser com un lleó ferit. Son dos jugadors importants, però n’hi ha d’altres que han fet un pas endavant com Miha Zarabec o Mihola Bilyk, que no havia jugat gaire fins ara i en els últims partits ha estat fantàstic”, avisa.

Ortega considera que l’aportació de la porteria de tots dos equips –Niklas Landin i Dario Quenstedt per part del conjunt alemany, i Gonzalo Pérez de Vargas i Leo Maciel, per part del català– serà clau i respecte el Kiel afegeix: “Tenen un set contra sis diferent a la resta molt difícil de defensar i el seu contraatac, amb doble pivot és letal.”

La primera semifinal enfrontarà el Veszprém amb el Kielce, dissabte a les 15.15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)