Voleibol

Palet-Cardona i Hernández-Tovar guanyen a Torredembarra en el campionat català

Maria Palet i Alba Cardona, en categoria femenina, i Rolando Hernández i Hernán Tovar, en la masculina, han estat els guanyadors de la tercera prova del campionat de Catalunya de vòlei platja que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra. Les dues parelles pugen per primera vegada al podi aquesta temporada.

El cap de setmana ha estat marcat per la calor i les finals de diumenge pel vent, que ha arribat a jugar alguna mala passada als esportistes. La final femenina l’han guanyat Alba Cardona i Maria Palet per 2-0 a Becky Fernández i Sandra Campo en un partit marcat per la regularitat i les grans defenses de les guanyadores que han desarmat el joc de Fernández – Campo que no han trobat la manera de finalitzar els punts.

Pel que fa a la final masculina, Hernan Tovar i Rolando Hernández s’han adaptat millor al vent i

han tingut menys errors no forçats que els han permès guanyar per 2-0 a Elio Carrodeguas i Dexter Edwards. Els veneçolans, i actuals campions de Catalunya, s’han posat el partit de cara guanyant un primer set molt ajustat i que ha acabat amb dos errors consecutius del jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau.

La tercera posició en categoria femenina ha estat per Laura Pallarès i Everik Tizziani, mentre que la masculina l’han ocupat Víctor Sanmartín i Lucas Barreda. Pel que fa a la Parella Perfecta premi que entrega Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora del torneig, ha estat per Maria Palet i Rolando Hernández. A l’entrega de premis han assistit Raül García, regidor d’esports de Torredembarra; Marina Riudeubas, regidora de Turisme de Torredembarra; Oscar Aliseda, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol i en representació del CEVOL Torredembarra; i, Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)