Atletisme

Laura Redondo conquereix el seu quart títol espanyol en martell

L’atleta del Barça ha acreditat un millor intent de 69,38 m a Nerja

La gavanenca Laura Redondo (FC Barcelona) ha imposat els galons i ha conquerit a Nerja el seu quart títol estatal de martell, tercer de consecutiu, amb un millor intent de 69,38 m, assolit en el seu primer intent. Després de quatre plusmarques espanyoles en només tretze dies (72,00 m), s’esperava que l’atleta blaugrana pogués afegir més centímetres al seu millor registre, però avui no ha acabat de trobar bones sensacions en el cercle de llançament. Amb el campionat d’Espanya, Redondo perd les possibilitats de fer la mínima per al mundial d’Eugene (72,50 m), tot i que és probable que pugui ser repescada pel rànquing de punts. La plusmarquista catalana marxarà el cap de setmana a Madrid, abans de volar cap a Orà (Algèria), on a partir del 30 de juny competirà en els Jocs Mediterranis.

Més enllà de l’actuació de Redondo, la notícia en el concurs de martell ha estat que la torrenca Berta Castells (CA València) ha quedat fora del podi, després de dinou edicions, en què ha conquerit setze títols i tres subcampionats. Avui ha estat quarta amb 61,94 m, a 75 cm del bronze.

Subcampionat de 10.000 m marxa per a Raquel González

En la sessió matinal del campionat espanyol, també ha pujat al podi la mataronina Raquel González (FC Barcelona), que ha ocupat el segon lloc en els 10.000 m marxa amb un registre de 45.03.76. “Està sent un any molt complicat i aquest subcampionat és com si fos un or. Només els meus saben el que he hagut de treballar per arribar fins aquí. Vull dedicar aquesta medalla a la família, als amics i al meu equip de treball”, ha comentat la marxadora del Barça, que dilluns ja marxarà a una concentració d’alçada als Estats Units, tres setmanes abans del mundial d’Eugene, on competirà en la distància dels 35 km. A Nerja, González només ha cedit davant la seva companya d’entrenaments, l’andalusa Laura García-Caro (Lepe), que ha establert la seva millor marca personal amb 43:16.76. Cristina Montesinos (Aldahra Lleida) ha ocupat el cinquè lloc, amb 45:56.77.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)