Futbol sala

L’horitzó del Barça és a Palma

Futbol sala. L’equip de Velasco vol rematar la lliga a Son Moix (20.45 h) i no pensa en un tercer partit de desempat al Palau Blaugrana

L’expedició del Barça ha viatjat a Palma amb la consigna de rematar la lliga a Son Moix (20.45 h per BarçaTV i Gol). En aquest punt de la temporada –serà el partit número 50 del curs per als blaugrana– les forces ja van molt justes i l’equip de Jesús Velasco no vol donar vida al Palma, tot i que el partit de desempat es jugaria altre cop al Palau (dimecres). Amb avantatge en l’eliminatòria (4-2), el Barça s’ha desplaçat a les Illes amb la baixa d’última hora de Bernat Povill, que ha donat positiu per covid-19. Al seu torn, el Palma té tocats Barrón i Nunes.

El tècnic del Barça, Jesús Velasco, té clar quines poden ser les claus del partit d’avui: “Competitivitat, sang freda, lucidesa i cames.” I ho argumenta: “Per al Palma Futsal serà el partit més important de la seva història, però nosaltres sempre hem respost en situacions de màxima pressió.” Més enllà de la solvència de l’equip, el màxim golejador de la lliga, Ferrão, també fa al·lusió a altres qüestions tècniques: “En partits així el més important és competir bé, i més contra un equip que és molt disciplinat tàcticament i defensen molt bé. Esperem un partit molt dur i hem d’intentar tenir la pilota nosaltres i controlar el joc.” El pivot de Chapecó sospira per sumar un pòquer de títols: “Seria un colofó perfecte a una temporada de somni, però encara no està fet i segur que ens faran suar tinta si volem aixecar la lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)