Waterpolo

L’equip de Miki Oca, segon de grup

Waterpolo. El conjunt espanyol, tot i la golejada contra Tailàndia (30-2), haurà de jugar els vuitens contra el Kazakhstan i uns hipotètics quarts contra la selecció dels Estats Units

La selecció espanyola va infligir un correctiu de consideració a Tailàndia (30-2), però no va ser suficient per assegurar-se el primer lloc de grup del mundial, que atorgava el bitllet directe a quarts. La primera plaça va ser per a Grècia, que al final de la jornada es va imposar a França per 15-4, un gol més de marge del que ho havia fet Espanya (18-8). Amb empat a punts, la diferència de gols contra França era la peculiar manera de desempatar que havia fixat la normativa del campionat.

Amb aquestes variables, es complica el trajecte del conjunt de Miki Oca a Budapest. En els vuitens de final se les haurà amb el Kazakhstan i en cas de victòria haurà de jugar contra els Estats Units, vigent campió olímpic i mundial. “Hem de continuar competint i enfrontar-nos amb qui ens toqui si volem guanyar el mundial”, sentencia Oca.

Avui serà el torn de l’equip masculí, que es juga el primer lloc de grup contra Itàlia (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)