Natació

L’equip de ‘Highlight’, amb set catalanes, obté el bronze en el mundial de Budapest

Ha sumat 91,9333 punts i s’ha quedat a poques dècimes d’Itàlia, subcampiona amb 92,2667. El títol ha estat per Ucraïna, amb una puntuació de 95,0333

L’equip espanyol, amb set catalanes a les seves files, ha assolit la medalla de bronze en la final de Highlight de natació artística del mundial de Budapest després d’un resultat molt ajustat amb Itàlia, que s’ha acabat emportant l’argent. Al ritme frenètic del Thunderstruck d’ACDC, el conjunt de Mayuko Fujiki ha sumat 91,9333 punts i s’ha quedat a poc més de 3 dècimes de l’esquadra italiana (92,2667). El títol ha estat per Ucraïna (95,0333), que s’ha mostrat clarament superior a les seves rivals.

En l’equip estatal de Highlight hi han competit: les catalanes Paula Ramírez, Berta Ferreras i Iris Tió (Kallípolis), Abril Conesa i Mireia Hernández (Granollers), Meritxell Mas (Les Franqueses), Emma Garcia (CN Sabadell) , a més de Blanca Toledano i Cristina Arabula (Canoe) i Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)