Atletisme

Sara Gallego torna a batre el rècord de 400 m tanques (54.34) i escala fins al desè lloc del rànquing mundial

La barcelonina ha rebaixat en 53 centèsimes la seva plusmarca estatal a Nerja

La barcelonina Sara Gallego (Nike) ha estrenat la segona sessió de tarda del campionat d’Espanya de Nerja amb un espectacular rècord estatal de 400 m tanques amb 54.34, que la catapulten fins al tercer lloc del rànquing europeu i el desè del mundial. Gallego ha rebaixat per més de 5 dècimes la plusmarca que havia acreditat fa un parell de setmanes a La Nucia (54.87). El bon estat de forma de l’estrella catalana, a les ordres d’Àlex Codina al CAR de Sant Cugat, l’ha obligat a canviar fins a tres vegades la seva seqüència rítmica a l’hora de passar les tanques i, per tant, encara té marge de creixement on cop l’hagi assimilat del tot. Per darrera de Gallego s’han classificat Carla Garcia (Playas de Castelló), amb 56.64, i la també catalana Geena Stephens (FC Barcelona), tercera amb 57.89, totes dues amb marca personal.

Aleix Porras trenca la barrera dels 50 segons i rebaixa la plusmarca catalana de 400 m tanques

Abans de l’exhibició de Gallego, el lleidatà Aleix Porras (FC Barcelona) també ha impressionat amb la victòria en els 400 m tanques masculins, en què ha esmicolat la seva marca personal i el rècord català trencant per primer cop la barrera dels 50 segons (49.68). L’anterior plusmarca catalana era en poder de Javier Delgado (FC Barcelona), amb 50.27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)