Futbol sala

El pòquer de títols ja llueix al Museu del Barça

El president Joan Laporta ha rebut una comitiva de la secció amb els quatre trofeus assolits aquest curs

Els trofeus de la Champions, la lliga, la copa d’Espanya i la supercopa de futbol sala que el Barça ha assolit aquesta temporada ja llueixen al Museu. Una comitiva de l’equip, encapçalada pel directiu Aureli Mas, el coordinador esportiu Jordi Torras, l’entrenador Jesús Velasco i els capitans Sergio Lozano i Dyego, han fet el lliurament dels trofeus al president Joan Laporta i al vicepresident Rafa Yuste. Tots junts han dipositat els trofeus a la vitrina corresponent del futbol sala, que ja té, en total, 4 Champions, 6 lligues, 6 copes d’Espanya, 7 copes del Rei, 3 supercopes d’Espanya, una copa del Rei antiga, una Recopa d’Europa i 10 copes Catalunya.

“En el moment actual del club s’agraeixen molt les alegries que ens dona l’equip de futbol sala, que ha fet una temporada magnífica aconseguint els quatre títols més importants”, ha dit el president Joan Laporta. “És un plaer gaudir dels èxits esportius i també del nivell de joc que exhibeix l’equip després d’una aposta per la renovació que ha sortit bé i que té recorregut de futur”, ha afirmat el màxim dirigent de l’entitat.

“És molt difícil aconseguir el que hem aconseguit, i més en una temporada plena d’adversitats, però acceptem el repte de repetir la gesta la temporada que ve. Totes són molt boniques, però la Champions és especial”, ha afirmat Sergio Lozano. “Ha estat un any meravellós que quedarà en la història del club i estem molt orgullosos del que hem fet”, ha remarcat Dyego Zuffo.

L’equip farà un sopar de cloenda de temporada dimecres al mateix Camp Nou abans de posar punt i final definitiu a la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)