Tennis

Djokovic supera amb autoritat Kokkinakis i accedeix a la tercera eliminatòria de Wimbledon

Ha vençut per 6-1, 6-4 i 6-2 en 2 hores de partit

El serbi Novak Djokovic (1) ha superat plàcidament la segona eliminatòria de Wimbledon (6-1, 6-4 i 6-2) en 2 hores justes contra l’australià Thanasi Kokkinakis , 79è del rànquing mundial i que no havia passat mai de la primera volta de l’All England Club. El seu pròxim rival serà el seu compatriota Miomir Kecmanovic (25), que ha superat el xilè Alejandro Tabilo en quatre sets (7-6, 7-6, 3-6 i 6-3).

Aclaparat per l’escenari, el jugador oceànic li ha facilitat la feina al principal favorit, sobretot a l’inici de partit. Nerviós i un punt descoordinat i descol·locat, Kokkinakis ha cedit el primer parcial en mitja hora, sense necessitat que Djokovic fes res de l’altre món. En el segon set, ha guanyat el primer joc en blanc i ha fet un pas endavant. Amb tot, el tennista serbi n’ha tingut prou amb un trencament en el tercer joc per prendre la iniciativa. El número u mundial ha disposat de quatre pilotes de set en el novè joc, però el tennista aussie s’ha defensat i hagut d’esperar en el següent per tancar el segon parcial amb el servei. Djokovic ha anat per feina i ha segellat un break en el primer joc i ha repetit en el cinquè per rematar la feina amb un 6-2 en el tercer set.

Ugo Humbert tomba Casper Ruud (3)

La gran sorpresa de la jornada ha estat l’eliminació del noruec Casper Ruud, tercer cap de sèrie i finalista a Roland Garros. El tennista escandinau, de 23 anys, ha estat superat pel seu rival de generació, el francès Ugo Humbert, per 3-6, 6-2, 7-5 i 6-4.

Muguruza i Kontaveit, fora de combat

En el torneig femení han quedat fora de combat dues caps de sèrie, la jugadora del CT Barcino Garbiñe Muguruza (9), campiona el 2017, l’estònia Anett Kontaveit (2), que han perdut a mans de la belga Greet Minnen (6-4 i 6-0) i de l’alemanya Jule Niemeier (6-4 i 6-0), respectivament. També ha perdut la jove catalana de 22 anys Rebeka Masarova, que ha cedit per 6-1 i 6-4 en la seva estrena en el torneig contra la britànica Harriet Dart (6-1 i 6-4).

Albert Ramos, eliminat en els dobles

En el quadre de dobles, el mataroní Albert Ramos i el francès Benoit Paire han perdut en la primera eliminatòria contra la parella croata formada per Nikola Mektic i Mate Pavic (6-4, 6-1 i 6-1), segons caps de sèrie del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)