Hoquei sobre herba

La selecció espanyola inicia el mundial de Terrassa derrotant el Canadà (4-1)

El segon quart ha estat decisiu i Espanya, amb set jugadores catalanes, ha marcat tres gols

La selecció espanyola femenina ha iniciat el mundial de Terrassa guanyant el Canadà per un clar 4-1. Espanya, amb set jugadores catalanes, ha dominat i ha sigut superior al seu rival. En el primer període s’ha avançat en el minut quatre després de quatre penals corner seguits (1-0), i en el segon quart ha marcat tres gols més, dos de penal corner i un d’ells anotat per Xantal Giné. Al descans s’ha arribat amb el 4-0.

En la segona meitat les canadenques han fet un pas endavant i han anat més a l’atac, però sense encert. En un minut han disposat de tres penals corners, però la defensa de la selecció estatal ha estat molt bé. Espanya s’ha tornat a imposar i malgrat que ha disposat d’un parell de penals corners no ha pogut tornar a marcar. A cinc minuts del final el seleccionador estatal Adrian Lock ha fet debutar a la portera catalana de 19 anys Jana Martínez. Tot seguit les canadenques han disposat de dos penals corners consecutius i han marcat el segon deixant el resultat final en el 4-1.