Atletisme

Catalunya no falta a la cita a Granollers

Atletisme. Onzè títol en les dotze últimes edicions del campionat estatal

Onzè triomf en els dotze últims anys per a la selecció catalana en el campionat d’Espanya de federacions, disputat a Granollers. Només Castella i Lleó el 2020 a Ciudad Real va impedir que Catalunya hagi guanyat totes les edicions en què se sumaven els resultats d’homes i dones. Catalunya revalida el títol de l’any passat a l’Hospitalet de Llobregat amb els seus 575 punts. Andalusia amb 528 és segona i Madrid amb 490,5, tercera després de superar València.

Berta Castells (València CA) i David Martín (FC Barcelona) en martell i Pau Fradera (FC Barcelona) en els 400 en la sessió matinal van sumar les primeres victòries catalanes. Elena Llobera (Ria Ferrol- C. Arenal) en llargada, Dídac Salas (FC Barcelona) en perxa, Berta Segura (Aldahra Lleida UA) en els 400 m, Jaël Bestué (FC Barcelona) en els 200, El Mehdi Aboujanah (FC Barcelona) en els 3.000 obstacles els triomfs individuals dels catalans en la sessió de tarda. El 4x400 mixt que va tancar el programa, amb Pau Fradera (FC Barcelona), Laura Bou i Meritxell Tarragó (Avinent Manresa) i David Fradera (Tenerife CajaCanarias), va ser el colofó amb rècord del campionat: 3:23.04.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)