Waterpolo

Perrone i Granados, reconeguts

Mundial de Budapest. El metrònom de la selecció de David Martín és nominat el jugador més valuós de la final i el golejador terrassenc forma part del set ideal, juntament amb Aguirre, Kakaris, Bowen, Di Fulvio, Kharkov i Strahinja Rasovic

Unai Aguirre va ser escollit el millor porter del campionat, però òbviament el títol mundial és un èxit col·lectiu, fruit de la pissarra dels tècnics, amb David Martín al capdavant, d’un treball excels en defensa, de l’eficàcia dels canoners, amb Álvaro Granados escollit en el set ideal, i de la clarividència de Felipe Perrone, nominat jugador més valuós de la final. Amb 36 anys, el jugador d’origen brasiler és el més veterà de l’equip i va tenir paraules de record per altres companys de generació que s’havien quedat a les portes de la glòria, com Dani López Pinedo, present a l’aeroport, Fran Fernández, que va ser a Budapest, i Marc Minguell i Albert Español. “Veure que l’esforç i el treball diari al màxim es transformi en or és espectacular”, assegura el metrònom de la Barceloneta, que va confessar el seu repte d’arribar fins als Jocs de París 2024. Álvaro Granados, un altre dels guardonats, va comentar: “Des del principi del campionat les sensacions han estat molt bones. Veníem molt preparats i sabíem que si algun campionat era el nostre era aquest.”

A més d’Aguirre i Granados, també van formar part del set ideal: Kakaris, Bowen, Di Fulvio, Kharkov i Strahinja Rasovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)