Tennis

Nadal venç Van de Zandschulp i vol revenja contra Fritz en quarts

El bicampió a Londres Rafa Nadal (2) ha vençut avui amb una gran solvència el neerlandès Botic van de Zandschulp (25è del’ATP) per 6-4, 6-2 i 7-6 (6) i jugarà els quarts de final de Wimbledon contra el nord-americà Taylor Fritz (11), davant del qual aquest curs va caure en la final d’Indian Wells en un duel en que el manacorí tenia una fissura en una costella. Fritz, que ha batut a l’australià Jason Kubler per 6-3, 6-1 i 6-4, s’estrena en uns quarts de gran eslam. Nadal hi accedeix per vuitena vegada només a Londres en un torneig en què també va ser finalista tres cops més: 2006, 2007 i 2011. Els títols els va celebrar el 2008 i el 2010. L’australià Nick Kyrgios, per la seva banda, que ja havia tastat els quarts el 2014, s’ha desfet del jove nord-americà Brandon Nakashima per 4-6, 6-4, 7-6 (2), 3-6 i 6-2 i se les haurà amb el xilè Cristian Garín, que ha eliminat l’australià Alex de Minaur (19) contra pronòstic aixecant dos sets en contra: 2-6, 5-7, 7-6 (3), 6-4 i 7-6 (10).

Nadal ha segellat el seu primer trencament en el desè joc del primer acte, que li ha servit per adjudicar-se el primer parcial per 6-4. Ha iniciat també el segon set amb una ruptura (2-0) i se l’ha fet seu amb relativa comoditat. El break en el sisè joc del tercer parcial (4-2), amb un revés creuat a sobrebot quan el neerlandès, un jugador amb un revés paral·lel a dues mans de molta qualitat, s’ha jugat les garrofes a la xarxa, ha semblat el principi del final. Però Van de Zandschulp ha revifat amb el seu primer trencament (5-4) i ha vist llum al final del túnel (5-5). En el tie-break, Nadal ha malbarat un 6-3 –3 pilotes de partit–. Amb 6-6 ha fet un punt de servei i ha segellat el triomf restant en la quarta pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)