Ciclisme

L’autor de l’atropellament a Valverde era Guàrdia Civil

L’acusat d’atropellar Alejandro Valverde i dos companys més de manera intencionada dissabte a Javalí Viejo és un jubilat de 69 anys que havia estat Guàrdia Civil, segons confirma la seva advocada, Ariane Santiago, a Efe. El País Basc va ser el seu destí durant molts anys abans d’exercir d’auxiliar al’Institut de Medicina Legal de Múrcia.

L’home, de 69 anys, ha de comparèixer davant el jutge els dies 1 i 15 de cada mes després de declarar i pot ser condemnat a 4 anys de presó, acusat de delicte contra la seguretat viària, lesions i abandonament del lloc del sinistre.

“Quan tingui forces donarà la seva versió, però ara és aviat perquè està assimilant el que ha passat, ha estat 45 hores detingut i pren medicació oncològica” diu la seva advocada, segons la qual no hi va haver intencionalitat si bé l’home va aturar el vehicle després d’avançar els ciclistes sense respectar la distància de seguretat i, en sentir com l’increpaven, va fer marxa enrere, els va atropellar i va fugir. Hores després s’entregava a la policia local mentre Valverde es trobava ingressat en observació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)