Handbol

El Barça defineix la pretemporada

El conjunt dirigit per Carlos Ortega començarà el 8 d’agost

El Barça d’handbol ha fet oficial la planificació de la pretemporada 2022/2023. El club blaugrana iniciarà els entrenaments el dilluns 8 d’agost a la ciutat esportiva i ho farà amb tots els jugadors del primer equip, incloses les tres noves incorporacions: l’extrem suec Hampus Wanne, el lateral esquerre suec Jonathan Calsbogard i el porter danès Emil Nielsen.

El 9 d’agost, un dia després, l’equip es traslladarà a Encamp (Andorra) per fer una estada de tres dies i treballar en alçada la preparació física. Des d’Andorra, l’equip anirà directe a Lleida per jugar un partit amistós davant del Bada Osca, equip de la Lliga Asobal. Una setmana després, l’equip disputarà un torneig internacional a Sant Esteve de Palautordera que permetrà als jugadors començar a entrar en dinàmica de cara a la nova temporada. El conjunt dirigit per Carlos Ortega té la difícil missió de revalidar els títols assolits aquest any i per aconseguir-ho cal posar-se mans a l’obra com més aviat millor.

Per acabar la pretemporada, el 26 d’agost l’equip disputarà la semifinal de la supercopa de Catalunya a casa de l’Handbol Esplugues. Tres dies més tard tindrà lloc la final d’aquesta competició.

La lliga Asobal, en què el Barça torna a ser el favorit, començarà els primers dies de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)