Més esport

Espectacular novena plaça de Laura Heredia en el mundial de pentatló modern

La catalana ha anat millorant en cada fase del campionat del món

Laura Heredia ha aconseguit una espectacular novena posició en el campionat mundial de pentatló modern que s’ha disputat a Alexandria, Egipte. La catalana ha sumat 1.381 punts en la final que han disputat les divuit millors pentatletes. Aquesta novena posició és el millor resultat que mai s’ha aconseguit en un mundial, i Laura Heredia ho ha fet en la seva segona participació en un mundial absolut. La catalana ha anat millorant en cada fase del campionat en que han participat 72 atletes. Va ser la 36a en la classificació, la darrera en passar a la semifinal, i després va accedir a la final en el lloc 14 de les 18 finalistes. En la lluita pel títol i les medalles ha acabat 9a.

Novament, com va fer en la qualificació i en la semifinal, el seu millor resultat l’ha aconseguit en la cursa de làser on ha acabat cinquena i ha sumat 601 punts. En la prova d’hípica ha acabat catorzena i ha sumat 293 punts, mentre que en natació ha finalitzat en la mateixa posició i ha sumat 267 punts. En l’esgrima ha acabat desena amb 220 punts.

El títol mundial l’ha aconseguit l’italiana Elena Micheli amb 1.416 punts, superant per només quatre punts l’hongaresa Micvhelle Gulyas que n’ha sumat 1.412.