Futbol sala

Xavi Closas, el relleu

Futbol sala. Javi Rodríguez fitxa per El Pozo i l’Industrias també perd Drahovský i Sepe, que van a l’Inter

Xavi Closas (1978) és l’entrenador de l’Industrias Santa Coloma per a aquesta propera temporada i les dues següents. El tècnic barceloní, que ja va passar pel club de Santa Coloma de Gramenet entrenant el filial el curs1999/2000, és el relleu de Javi Rodríguez, que marxa a El Pozo Múrcia. La sortida de l’entrenador de l’equip colomenc des de l’exercici 2019/20, que tenia contracte fins al mes de juny de l’any que ve, es va endarrerir fins ahir a la tarda. Javi Rodríguez havia de començar avui a Múrcia al capdavant d’El Pozo, que compensa amb 80.000 euros l’Industrias. Precisament ahir a la tarda, moments abans que es fessin oficials els canvis, el club colomenc tenia el seu primer entrenament al Pavelló Nou. L’equip fa la pretemporada des d’avui a Ripoll i jugarà tres amistosos: a casa contra el Ribera Navarra (dia 13) i l’Osasuna Magna (20) i a la pista del Llevant (27).

Closas ha entrenat al Japó, l’AE Bellsport i el Barça B, amb qui va guanyar el campionat del món sub 21 al maig. Serà la seva primera experiència al capdavant d’un equip de 1a divisió. A més, Tomáš Drahovský i Sepe marxen a l’Inter. “Pot ser una oportunitat per a la resta de jugadors, que hauran de fer un pas endavant. Forma part de l’esport i els equips estan obligats a reinventar-se”, afirma sobre la marxa del golejador i el cervell de l’equip en els últims anys.

Bernat Povill i Nil Closas són els fitxatges de l’Industrias, que vol promocionar els jugadors del segon equip –Caruntu, Abde, Marco Rodríguez i Víctor Ramos comencen la preparació amb el primer equip. “La gent gaudirà amb el futbol sala que volem fer”, diu el nou entrenador, que envia un missatge a l’afició colomenca: “Els demano que segueixin creient en aquest equip perquè crec que farem una molt bona temporada.”

SORTIDA

El tècnic des de l’any 2019 tenia un any més de contracte i marxa per 80.000 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)