Atletisme

Duplantis ja ha saltat en 50 ocasions per sobre els 6 m

Guanya la reunió de Polònia de la lliga del Diamant amb un salt de 6,10 m

Armand Duplantis ja ha saltat en 50 ocasions per sobre els 6 m, després de la seva victòria en la reunió de Silesia corresponent a la lliga del diamant que s’ha disputat a Chorzow, Polònia. El suec ha guanyat la perxa amb 6,10 m i en l’intent anterior ha superat els 6,00 m, sumant el salt 49 i el salt 50 sobre aquesta mítica alçada, amb només 22 anys.

El recent campió mundial, i campió olímpic, no ha intentat batre el seu recent rècord del món (6,21 m), ja que la pista estava mullada i no ha volgut arriscar davant les difícils condicions per competir. El suec ha saltat a la primera els 5,63 m, els 5,83 m i els 6,00 m, i ha necessitat tres intents per superar els 6,10 m. La segona plaça l’ha ocupat el noruec Sondre Guttorsem amb 5,73 m.

La jamaicana Shelly-Ann Fraser-Pryce ha aconseguit la millor marca mundial de l’any en els 100 m al guanyar amb 10.66. La tres vegades campiona olímpica, ha superat per una centèsima el millor registre que tenia ella mateixa aquesta campanya. La jamaicana ha guanyat amb autoritat per davant de la nord-americana Aleia Hobbs que ha fet 10.94.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)