Natació

Equip reduït en artística

La selecció espanyola de natació artística per a l’europeu és molt reduït, amb només tres nedadors, els catalans Emma Garcia i Pau Ribes i el canari Fernando Díaz del Rio. La direcció tècnica ha decidit participar només en les proves mixtes i masculines per donar descans a la resta de components de l’equip estatal després del desgast, tant físic com mental, dels Jocs Olímpics de l’any passat i els recents mundials de Budapest. Generalment hi ha moltes nedadores catalanes en la selecció estatal de natació artística i aquest cop s’ha quedat amb dos dels tres convocats.

Guillem Pujol serà present en les proves dels 5 i els 10 quilòmetres d’aigües obertes, torna al combinat estatal després d’ésser absent del darrer mundial i dels Jocs de Tòquio.

Per primera vegada Max Liñan serà en un gran campionat amb la selecció estatal absoluta, ja ha disputat el mundial júnior l’any passat. Competirà en el sincro de 3 m amb el mallorquí Adrian Abadia i en el sincro mixt de 3 m amb la madrilenya Rocío Velázquez.

NATACIÓ ARTÍSTICA
(de l’11 al 15 d’agost)
Emma Garcia CN Sabadell
Duet mixt tècnic i duet mixt lliure
Pau Ribes CN Les Franqueses
Duet mixt tècnic i duet mixt lliure
SALTS
(del 15 al 21 d’agost)
Max Liñan CN Barcelona
Sincro 3 m i sincro mixt 3 m
AIGÜES OBERTES
(Del 18 al 21 d’agost)
Guillem Pujol CN Mataró
5 km i 10 km
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)