Natació

Fiedina i Minisini repeteixen

Natació artística. La ucraïnesa i l’italià guanyen la medalla d’or europea en el solo lliure, després de ser també campions en el tècnic, i el canari Fernando Díaz torna a ser segon

La ucraïnesa Marta Fiedina i l’italià Giorgio Minisini van guanyar la segona medalla d’or en l’europeu en imposar-se en les proves de solo lliure. Els dos ja havien estat els campions en solo tècnic. Marta Fiedina va sumar 94.6333 punts i va superar per 2 punts i mig la italiana Linda Cerruti (92.1000), mentre que la tercera posició del podi va ser per a l’austríaca Vasiliki Alexandri, amb 91.8333. Les tres també van estar en el podi en les mateixes places en el solo tècnic.

El solo masculí s’ha estrenat en un campionat important en aquest europeu i Giorgio Minisini ha guanyat els dos títols, mentre que el canari Fernando Díaz ha acabat segon en les dues modalitats de tècnic i lliure. L’italià va sumar 88.4667 en el lliure i va superar el canari per 5 punts (83.3333). En el lliure, hi va haver quatre participants i el francès Quentin Rakotomalala va completar el podi (78.0000).

L’equip d’Ucraïna, amb Marta Fiedina, es va imposar en la rutina combinada lliure amb 95.2000, per davant del conjunt italià que va arribar als 92.6667. Va completar el podi Grècia, amb 89.4000.

Demà, tornen a competir els catalans Emma Garcia i Pau Ribes en la final del duet mixt tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)