Natació

El relleu 4x100 lliure amb Mario Mollà i Carles Coll acaba quart de l’europeu

Amb De Celis i Domínguez fan un gran temps de 3:13.73, nou rècord estatal

El barceloní Mario Mollà (CN Terrassa) i el tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) han format part del relleu 4x100 m lliure de la selecció espanyola que ha finalitzat quart de l’europeu de Roma. Juntament amb el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis i de l’aragonès Luis Domínguez (El Olivar) han fet un gran registre de 3:13.73, nou rècord d’Espanya, superant el de les sèries del matí (3:15.24). També ha superat novament el rècord estatal de 100 m lliure Sergio de Celis en la primera posta amb 48.41.

L’equip estatal ha acabat cinquè, però han desqualificat França que havia estat quarta, i han guanyat una plaça. Espanya s’ha quedat a un segon del tercer lloc de la Gran Bretanya (3:12.70). La medalla d’or l’ha guanyat itàlia amb 3:10.50 per davant d’Hongria (3:12.43).

En la final dels 200 m braça l’escocès James Wilby ha donat la sorpresa al guanyar des del carrer vuit. Era un dels aspirants a pujar al podi, però en les semifinals no havia fet un bon temps i estava en un mal carrer. Tot i això ha estat el millor i s’ha emportat la medalla d’or amb 2:08.96. En els 200 m lliures la neerlandesa Marrit Steenbergen s’ha emportat la victòria amb 1:56.36 i ha completat el doblet ja que també va ser la campiona en els 100 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)