Atletisme

Lamdassem signa el sisè lloc i el bronze per equips en la marató de l’europeu

El fondista lleidatà, molt actiu durant tota la cursa, ha perdut les possibilitats de medalla en l’últim quilòmetre i mig i ha cobert la distància en 2h10:52

El lleidatà Ayad Lamdassem, amb 2h10:52, ha ocupat el sisè lloc en una marató de l’europeu de Munic on ha acabat pagant els seus excessos. El recordista català s’ha deixat veure abans dels 5 primers quilòmetres, que ha col·locat el grup en fila, i ha atacat de valent als 36 per col·locar-se momentàniament tot sol al capdavant. El grup de favorits s’ha tornat a agrupar i Lamdassem ha perdut pistonada abans d’arribar al quilòmetre 41, que ja l’ha deixat fora de la pugna per les medalles. Com amb la marató femenina amb Marta Galimany, Lamdassem ha liderat el combinat espanyol, que ha obtingut la medalla de bronze en la classificació per equips (6h38:44), per darrera d’Israel (6h31:48) i d’Alemanya (6h35:52).

El desenllaç de la cursa ha estat espectacular, amb la glòria europea per a l’alemany Richard Ringer (2h10:21). Amb un esprint impressionant, ha anat guanyat terreny a l’israelià Maru Teferi (2h10:23) i li ha acabat pispant la victòria a 20 metres de l’arribada. El també israelià Gashau Ayale ha completat el podi (2h10:29), per davant de l’alemany Amanal Petros (2h10:39) i el francès Nicolas Navarro (2h10:41).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)