Natació

Jessica Vall acaba vuitena en la seva cinquena final seguida de 200 m braça en un europeu

El romanès Popovici guanya els 200 m lliure amb un nou rècord mundial júnior

Jessica Vall (CN Sant Andreu) ha ocupat la vuitena posició en la final dels 200 m braça de l’europeu de Roma. La barcelonina ha fet un temps de 2:27.19 en la cinquena final d’un campionat d’Europa de manera consecutiva que disputa de la seva prova preferida. Jessica Vall no ha pogut lluitar per les medalles en una distància on va ser dues vegades subcampiona europea i en una altre va acabar tercera. El títol l’ha guanyat la favorita, la suïssa Lisa Mamie amb 2:23.27, remuntant i superant ajustadament la italiana Martina Carraro (2:23.64).

En acabar la final la barcelonina ha manifestat: “Estic molt contenta, potser és la final que he gaudit més, he sortit amb moltes ganes, potser la marca no ho reflecteix, però crec que el que m’enduc és més que la posició i la marca. Ha sigut un any molt dur i l’objectiu era recuperar les ganes de competir i les ganes d’entrenar i crec que està sorgint efecte”.

La sensació del campionat, el jove romanès David Popovici, ha dominat completament els 200 m lliure i s’ha imposat amb una marca d’1:42.97, nou rècord mundial júnior. El segon el suís Antonio Djakovic ha arribat a més de dos segons i mig (1:45.60).

En la primera final de la jornada la sueca Louise Hansson ha guanyat el títol dels 100 m papallona amb 56.66 al superar en una ajustada arribada la francesa Marie Wattel que ha fet 56.80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)