Ciclisme

Debut en la Vuelta per a Adrià, Galván i Miquel

Ciclisme. Hi haurà cinc catalans en l’inici de la cursa, demà passat a Utrecht

Roger Adrià (Barcelona, 1998), que fa dos mesos estrenava el seu palmarès professional, Kiko Galván (Lliça d’Amunt, 1997) i Pau Miquel (Sant Quirze del Vallès, 2000) debuten en una volta de tres setmanes divendres a Utrecht. El Kern Pharma hi du els tres catalans, que s’afegeixen a Marc Soler (UAE) i David de la Cruz (Astana), entre els vuit homes escollits per a la Vuelta. El corredor de Sabadell era, amb l’UAE, l’únic corredor del país en l’edició del 2021, la tercera en què acabava setè en la general, la segona seguida.

La nòmina catalana és la més alta des que el 2010 Xavi Tondo, Xavier Florencio i Òscar Pujol (Cervélo), Josep Jufré (Astana), Juan Antonio Flecha (Sky) i Joaquim Rodríguez (Katuixa) prenien la sortida en la crono nocturna a Sevilla. El 2003 també eren sis: Joaquim Rodríguez (ONCE), Joan Fuentes (Saeco), Josep Jufré (Relax Fuenlabrada), Ángel Edo (Milaneza), Carles Torrent (Paternina) i Jaume Hernández (Bianchi). Primoz Roglic (Jumbo), campió de les tres últimes edicions, Richard Carapaz (Ineos) i Julian Alaphilippe o Remco Evenepoel (Quick-Step) són els favorits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)