Atletisme

Maria Vicente, divuitena després de les dues primeres proves de l’heptatló

L’hospitalenca ha començat l’europeu amb 13.84 en les tanques i 1,74 m en alçada

L’hospitalenca Maria Vicente ocupa el divuitè lloc de l’heptatló de l’europeu, amb 1904 punts, després de les dues primeres proves de la combinada, els 100 m tanques i l’alçada. La recordista catalana afronta el campionat sense haver disputat cap heptatló aquest curs. En la cursa dels 100 m tanques, també la primera que abordava aquest any, s’ha classificat en quinzè lloc amb 13.84, quatre dècimes més lenta del que va acreditar als Jocs de Tòquio (13.44). En alçada s’ha elevat per sobre d’1,74 m (1,77 m als Jocs). Aquesta tarda completarà la primera jornada amb la disputa del llançament de pes (19.54 h) i els 200 m (21.10 h). I per demà restaran les últimes tres proves de l’heptatló: la llargada, la javelina i els 800 m.

La campiona olímpica, mundial i europea, la belga Nafissatou Thiam, ja ha començat a marcar diferències, amb 2285 punts, després d’haver acreditat 13.34 en les tanques i haver sobrepassat el llistó a 1,98 m en alçada.

Aleix Porras no passa a les semifinals de 400 m tanques

En les eliminatòries de 400 m tanques, el lleidatà Aleix Porras ha quedat lluny del seu espectacular registre al campionat estatal (49.68) i amb 50.77 no ha pogut accedir a les semifinals. L’atleta del Barça ha ocupat el cinquè lloc de la seva sèrie, el 17è en el sumari global. “Podia haver corregut més del que he fet avui, però no me’n vaig ni trist, ni decebut perquè la temporada està feta i ha estat la millor de la meva vida. Hem complert molts objectius que a principi de temporada pensàvem que no serien possibles i amb molt d’orgull de portar el meu cognom i casa meva arreu”, ha sentenciat l’atleta del Barça al web Carrer Lliure. Sí que ha passat a semifinals el canari Jesús David Delgado, segon en la tercera sèrie (50.61), la més lenta de les quatre. Delgado s’entrena al CAR de Sant Cugat a les ordres d’Àlex Codina i és company d’entrenaments de la recordista catalana Sara Gallego, exempta de les sèries i que per la seva posició en el rànquing ha accedit directament a les semifinals de demà (11.55 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)